Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞAHİNCİLER VATANDAŞI RAHATSIZ EDİYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Şahin marka araçların “lastik cızlatma” tabirli trafikte araçları ile daire çizerek lastiklerinden duman çıkararak yaptıkları çılgın gösteriler  Kırıkkale’de yaşayan vatandaşları rahatsız ediyor.

 

Modifiye konusunda birbirleriyle yarışan gençler, zaman zaman sosyal medya aracılığıyla bir araya gelerek araçlarını sergiliyor. Türkiye’nin çeşitli yörelerinde insanlar bir araya gelip Motifiye kulüpler kuruyorlar.

 

Kırıkkale’de çok sayıda Şahinci var. Bu kişiler Kırıkkale çıkışında Osmangazi mahallesinin bağlar mevkiinde Modifiye araçları ile gösteri yapıyorlar.  Aralarında bir Kulüpte kuran gençler, İller arası gösterilere gidiyorlar. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünden ve Kırıkkale Belediyesinden Modifiye gösterisi ve Modifiye yarışmaları yapabilecekleri yer arayışında bulundular ama gösteri alanlarına sahip olamadılar.

Türkiye’de yeni akım haline gelen Şahinciler adı altındaki  guruplar araçlarını  vatandaşların kullandıkları araçlardan çok farklı ve motor gücünde değişiklik yaparak ancak o zaman o araçtan zevk alabiliyorlar  Şahin tutkusu olan bir gençle yaptığımız röportajda şu açıklamalarda bulundu “Biz bu Modifiyeyi bir spor olarak görüyoruz. Kahve alışkanlığımız yok hobi olarak ta şahinci olduk. Şahin otomobilin kuş serisinde talebin çok yüksek olduğunu uzun yıllar gözlemledim. Kuş serisi, halen birçok kişi için önem arz ediyor. Bugün eğer, Türkiye’nin çeşitli yörelerinde insanlar bir araya gelip kulüpler kuruyorsa ne mutlu bize ki insanlar geçmişteki başarımıza bugün nostaljik bir değer atfedip bu otomobillerin etrafında kendi kimliklerimizi ifade edebiliyoruz.” açıklamalarında bulundu.

 

Şehir içerisinde bazı arkadaşlarının Modifiye gösterisi yaptığını bildirdiğimizde, Yapılanın yanlış olduğunu bizim bu şahsı bilmemizde kulüp olarak aramızdan ayırırız. Açıklamalarında bulundu.

Haber ARİF ÇAKIROĞLU 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x