Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GaleriGündemKırıkkaleManşetSiyaset

Salı Pazarında MHP’ye yoğun ilgi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ile Av. Halil Öztürk dün Salı pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Öztürk Delice ilçesine geçti. Göçer ise Yahşihan piknik alanında gençlerle buluştu. Gençler Göçer’e yoğun ilgi gösterdi

 

MHP İKTİDARI İÇİN OY İSTEDİLER

MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ile Av. Halil Öztürk dün Kırıkkale’nin Selim Özer Mahallesine kurulan Salı pazarında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet edip gündemle ilgili fikir alışverişinde bulunarak MHP’nin iktidarı için oy istediler. Esnaflar ve vatandaşların adaylara yoğun ilgi gösterdikleri gözlenirken vatandaşların ve özellikle gençlerin MHP amblemli şapka giymiş olmaları dikkat çekti.

 

DESTEK OLUN YETER

 

MHP’lilerin Pazar ziyareti sırasında Milletvekili adayı Av. Halil Öztürk ile çalı süpürgesi satan bir esnaf arasında ilginç bir diyalog geçti. Halil Öztürk bu süpürgelerin gelişen teknoloji karşısında artık hükmünü yitirdiğini ancak bu süpürge gibi hükmünü yitirmiş olan AK Parti’nin ancak bu süpürgeyle süpürülebileceğini söyledi. AK Parti’nin yalan, talan ve hırsızlıkları karşısında milletin oylarıyla durması gerektiğini belirterek “AKP’yi bu süpürgelerle süpüreceğiz bize destek olun yeter” dedi.

Salı Pazarında MHP’ye yoğun ilgi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Salı Pazarında MHP’ye yoğun ilgi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Salı Pazarında MHP’ye yoğun ilgi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu