Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Şampiyon Devlet Hastanesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

4 Kasımda başlayan 18 kasım tarihinde sona eren Koşabiliyorken Koş Kurumlararası Cumhuriyet voleybol turnuvasına 11 takım katıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvada şampiyon Delice Devlet Hastanesi oldu.

YOĞUN İLGİ

Delicede yapılan Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında gerçekleştirilen Kurumlar Arası Cumhuriyet Voleybol Turnuvasının kapanış törenine Delice Belediyesi Başkanı İhsan Biçici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Delice Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kahraman Polat ve çok sayıda seyirci katıldı.

ÇEKİŞMELİ FİNAL

11 takım 118 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, final grubuna yükselen Delice Devlet Hastanesi Voleybol Takımı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Voleybol Takımı ile İlçe Müftülüğü Voleybol Takımı Şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Son maçta Delice Devlet Hastanesi ile İlçe Müftülüğü Voleybol takımları karşılaştı. Karşılaşmanın sonucunda Delice Devlet Hastanesi rakibini setlerde 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva ikincisi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olurken üçüncü İlçe Müftülüğü oldu.

‘KURUMLARARASI DAYANIŞMA VE SPOR’

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Amacımız, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellerin spor yapmalarını ve kaynaşmalarını sağlamaktı. Bu etkinlikte çok yararlı oldu” dedi. Turnuvanın düzenlenmesine vesile olan başta Delice Kaymakamı Mehmet Parlak’a ve Delice Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kahraman Polat’a teşekkür eden Ünlü, konuşmasının devamında Delice İlçesine 500 seyirci kapasiteli Sentetik Çim Sahanın yapımına başladıklarını ve Haziran 2014 itibariyle yapımını tamamlamayı planladıklarını belirtti. Turnuvada mücadele eden bütün takımlara ve dereye giren takımlara kupa ve madalyalarını Delice Belediyesi Başkanı İhsan Biçici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Delice Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kahraman Polat verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu