Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Şampiyon MKE Destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında kamu  kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin spor yapmalarını sağlamak ve kurumlar arası diyalogu geliştirmek amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Valilik Voleybol Turnuvasında 12 takım mücadele etti.  Turnuvanın şampiyonu MKE Destek tesisleri oldu.

 

3 HAFTA SÜRDÜ

12 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen Kurumlar Arası Valilik Voleybol Turnuvasının şampiyonu MKE Destek Tesisleri, ikincisi MKE Pirinç Fabrikası, üçüncüsü MKE Ağır Silah Çelik Fabrikası, dördüncüsü Özel Dolunay Rehabilitasyon Merkezi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada; “12 takım 144 sporcunun mücadele ettiği Kurumlar Arası Valilik Voleybol turnuvası yaklaşık 3 hafta sürdü. Turnuva sonucunda dereceye giren takımları tebrik ederim.  Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan personelin tesislerimizin tamamını kullanmalarını istiyoruz”

 

KURUMLAR ARASI DİYALOG

“Kurumumuz, değişik branşlarda 38 antrenörümüzle hizmet vermektedir. Amacımız, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin spor yapmalarını sağlamak hem de bu turnuva sayesinde kurumlar arası diyalogu ve iletişimi daha etkin bir biçimde geliştirmektir. Çocuklarımız okulların kapanması ile tatile girecekler. Bu tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak için Yaz Spor Okulları açıyoruz. Çocuklarımız boş zamanlarını bilgisayar ve televizyon karşısında değil spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla 30 branş ve 38 antrenör ile hizmetinizdeyiz”

 

SPOR YAPMAYA BEKLİYORUZ

“Şehrimizin muhtelif yerlerinde kayıt stantlarımızdan Yaz Spor Okulları kayıtlarını yaptırabilirsiniz. Spor Genel Müdürlüğümüzün sağlıklı bir toplum oluşturmak için ailelerin spor yapmasını sağlamak, beden ve ruh sağlığını geliştirmek, sosyal medyanın yoğun kullanıldığı toplum hayatında yetişkinlerin bilgisayar, tablet ve telefon başında geçirdikleri hareketsiz zaman dilimini en aza indirmek, yoğun iş hayatından dolayı ailelerin çocuklarına yeterince zaman ayıramadığı gerçeğini de göz önünde bulundurularak aile içi dayanışma ve kaynaşmayı artırmak adına Spor Genel Müdürlüğümüz ‘’Ailemle Spor Yapıyorum’’ projesini 2016 yılı İl Spor Merkezlerinde başlatmak üzere faaliyete geçirmiştir. Siz değerli ebeveynlerimizi de tesislerimize spor yapmaya bekliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu