Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Şampiyon YONCA MTAL

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

LİSELER ARASI FUTSAL ŞAMPİYONU FİNAL KARŞILAŞMASI İLE BELİRLENDİ

 

Kırıkkale Liseler Arası Futsal Şampiyonu, Vali Behiç Çelik Spor Salonunda oynanan final karşılaşması ile belirlendi. Özel Yonca Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Spor Lisesini 4-3 yenerek şampiyon oldu.

 

31 Takım Ktıldı

Liseler arası Futsal turnuvasında birbirinden çekişmeli geçen maçlar oynanırken, grup müsabakalarından başlayan ve final karşılaşmasına kadar adeta kıran kırana geçti. 31 takımın katıldığı futsalda finale Yonca Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Spor Lisesi çıktı. Her ne kadar finalde favori Spor Lisesi olarak gösterilse de Özel Yonca Mesleki Teknik Anadolu Lisesi final karşılaşmasında Spor Lisesini 4-3 yenerek şampiyon oldu.

 

ŞAMPİYONLUĞUN HİKAYESİ

Grup aşamalarında oynanan ilk maçta geçtiğimiz senelere göre bir patlama yaşayan Özel Yonca Mesleki Anadolu Lisesi, Delice Mesleki Anadolu Lisesini 5-1 yenerek adından söz ettirdi. İkinci karşılaşmalarında Cumhuriyet MTL’e 6-4 kaybeden Yonca MTAL, gruptaki maçlarını teker teker yenerek adını finale yazdırdı. 5 yıllık bir tarihi bulunan okulun, daha önceki turnuvalarda hiç karşılaşma kazanamamasının üzerine gruptan çıkması büyük bir başarı olarak nitelendirirken, bu başarının asıl mimarı öğrenciler tarafından Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Aydın olarak gösterildi.

 

 

YARI FİNALDE KIRIKKALE LİSESİNİ ELEDİLER

Cumhuriyet MTAL’e yenildikten sonra Beşir Atalay imam Hatip’i 3-0, Özel Dünya Kolejini 4-2 ve Süleyman Demirel Lisesini 5-4 yenerek adını çeyrek finale yazdıran Yonca MTAL, çeyrek finalde 17 Ağustos Lisesi ile karşılaştı. Çeyrek finalde büyük bir üstünlük sağlayan Yonca MTAL, rakibini 7-1’lik skor ile yenerek yarı finale çıktı. Finale bir adım kalırken, bu kez rakip Kırıkkale’nin en köklü okullarından olan Kırıkkale Lisesiydi. Spor alanında büyük başarıları olan Kırıkkale Lisesini 4-2 yenen Yonca MTAL, hedefine ulaşarak finale adını yazdırdı.

BÜYÜK BİR BAŞARI

Zor karşılaşmalardan büyük bir başarı elde ederek finale kadar çıkan Yonca MTAL, finalde Spor Lisesi ile karşılaştı. Final karşılaşmasından önce Okul Kurucuları Abdullah Ünsal, Resmiye Ünsal, Murat Akbaş, Okul Müdürü Mehmet Akdemir ve Müdür Yardımcısı Gökhan Erdoğan’da öğrencileri yalnız bırakmadı. Final Karşılaşmasında her ne kadar favori olarak Spor Lisesi çıksa da, Özel Yonca MTAL, Spor Lisesini final karşılaşmasında 4-3 yenerek şampiyon oldu. Büyük bir başarıya imza atan Yonca MTAL öğrencileri, şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

 

ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİK

Şampiyonluğun en büyük mimarlarından olan Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Aydın, öğrencileri ile büyük gurur duyduğunu belirtti. Aydın başta öğrencileri olmak üzere Okul Kurucuları Abdullah Ünsal, Resmiye Ünsal, Murat Akbaş, Okul Müdürü Mehmet Akdemir ve Gökhan Erdoğan’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Hak ettikleri bir şampiyonluğu kazandıklarını söyleyen Aydın, başarıların devamının geleceğini de belirtti.

 

 

GURUR DUYDUK

Okul Müdürü Akdemir ise öğrencileri teker teker tebrik ederek, büyük bir başarı elde dildiğini ve öğrenciler ile gurur duyduğunu ifade etti. Okul Kurucuları Abdullah Ünsal, Resmiye Ünsal ve Murat Akbaş ise başarının devam edeceğini belirterek, başka öğrenciler olmak üzere Beden Eğitimi Öğretmeni Aydına kendilerine yaşattıkları gurur için teşekkür ettiler.

 

KARŞILAŞMALAR VE SKORLAR

Yonca MTAL – Delice MTAL: 5-1

Yonca MTAL – Cumhuriyet MTAL: 4-6

Yonca MTAL – Beşir Atalay İmam Hatip: 3-0

Yonca MTAL – Özel Dünya Koleji: 4-2

Yonca MTAL – Süleyman Demirel: 5-4

Yonca MTAL – 17 Ağustos: 7-1

Yonca MTAL – Kırıkkale Lisesi: 4-2

Yonca MTAL – Spor Lisesi: 4-3

 

 

Haber: Burak CAN

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x