Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Şampiyonlar Kolat’ı ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Softball Türkiye Şampiyonasında, şampiyon olan Güzel Sanatlar Spor Lisesi öğrencileri, Vali Ali Kolat’ı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

‘İLİMİZİ DE TANITMIŞ OLUYORSUNUZ’

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Milli Eğitim Müdürü H. Ali Okur, antrenörler ve sporcular katıldığı ziyarette verilen bilgilerde, 15-17 Kasım 2013 tarihleri arasında Karaman’da yapılan Türkiye Softball Şampiyonasında +17 yaş kategorisinde 8 takımın katıldığı, Kırıkkale’yi temsil eden Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübünün Türkiye Şampiyonu olduğu ifade edildi” Ziyarette konuşan Vali  Kolat, “Kırıkkalede bu spor türü bilinmemesine rağmen, siz bu spor türünün bilinmesine katkı sağlıyorsunuz. Sizi bu şampiyonluktan dolayı kutluyorum. Sizlerin yetiştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şampiyon olmakla ilimizin tanıtımını da sağlamış oluyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi. Daha sonra Vali Kolat, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sporculara çeşitli hediyeler verildi.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu