Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYORUZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Zorlu süreçleri geride bırakan ve adeta küllerinden doğan Kırıkkalespor Ankara Büyük Anadolu otelinde kampa girdi. Kampta ağır idmanlar yapılırken, futbolcuların neşeli görüntüsü işte takım ruhu dedirtti. Haber 71 Gazetesi olarak takımı kampta ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldık.
EKİP RUHU
Transferlerin büyük ölçüde tamamlanmasından hemen sonra teknik heyet tarafından kam programı yapıldı. Büyük Anadolu Otelde kampa alınan futbolcuların neşeli halleri ve şampiyonluk sonrası yaşananları unutmuş olmaları teknik heyeti sevindirdi. Sportif Direktör Battal Sarıca, transfer çalışmalarına yoğunlaşırken, Erkin Şimşir futbolcuları sezona hazır etmek için ağır antrenman programları uyguluyor. Kampa herkesin kendi işi ile ilgilenmesi ve %100’le mesai harcanması 3. Lig için umut veriyor. Ekip ruhunu yakalayan Kırıkkalespor 3. Lig’de şampiyonluk hedefleyerek, sezona hazırlanıyor.
ERKİN ŞİMŞİR; TEMPO, HIRS, SAVAŞ
Sıcak havaya rağmen ağır tempoda, takımı 3. Lige hazırlayan Şampiyon Hoca Erkin Şimşir taraftarlardan sabır isteyerek, “Yeni bir takım kurduk, 9 tane futbolcuyu denemek için kamp kadrosuna aldık. Onların performansına göre sözleşme imzalayacağız veya başarılar dileyerek yollarımızı ayıracağız. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor, futbolcular hemen birbirlerine alıştılar. Hedefimiz şampiyonluk bunun için takım kuruyoruz. Tabi şampiyonluk deyince taraftarlarımızın da sabırlı olmaları gerekiyor. Şuan takım üzerinde herkes kendi işini layıkı ile yerine getiriyor. Sezon sonu kupayı sırtlayacak bir kadro kurmak için Battal Hoca ile birlikte koordineli olarak takım kuruyoruz. Kurduğumuz takım, tempolu oynayacak, savacak ve hırslı olacak. Tüm Kırıkkalelilerin izlemek istedikleri bir Kırıkkalespor ortaya çıkacak. Her pozisyona 2 futbolcu alarak sezona başlayacağız. Tabi bu forma rekabetini artırırken, takımımıza olumlu yansıyacak. Ayrıca sezon içerisinde Allah Korusun sakatlık, Kırmızı Kart cezası gibi durumlarla karşılaştığımız da alternatifini hemen sahaya süreceğiz. Şampiyonluk için oynamak istiyorsak bunları yapmamız gerekiyor. Futbolcularımız muhteşem bir özveri ile çalışıyorlar. Kaptan Uğur Kütük geçen sezon ki misyonunu devam ettiriyor. Hem yıldız oyuncu olarak göze çarpıyor hemde takıma abilik yaparak futbolcuların kaynaşmasını sağlıyor. Tabi bu arada Serdar gibi Mami gibi geçen sezondan kadromuzda tuttuğumuz futbolcuların hepsinin hakkını vermeliyiz. Takım olmayı başardık diyebilirim, şimdi çalışma zamanı” ifadelerini kullandı.
KAMPTA 7 KALECİ VAR
Kampta 7 Kaleci ile birlikte antrenmanlarını sürdüren Mustafa Hoca, “Geçen sezonkinden daha güzel bir hava ile lige başlıyoruz. Tabi şampiyon olmanın vermiş olduğu gönül rahatlığı ve devam eden heyecanı var. 7 kalecimizle birlikte antrenmanlara devam ediyoruz. Sezon başlarken bu sayı 3’e düşecek. En başarılı olanlar kadromuzda yer bulacaklar. Güzel bir kamp sezonu geçiriyoruz, Rabbim sezon sonu bize geçen sene ki gururu yaşatmayı nasip etsin” dedi.
BATTAL SARICA’DAN MÜJDE
Kırıkkale’nin duayen spor adamı Battal Sarıca’da takımın durumu hakkında görüşlerini bildirirken taraftarlara 2 müjde birden verdi. “Bonservisi Hacettepe’de olan, geçen sezon Ankara Adliyespor’da kiralık forma giyen Utku İnceyi ve geçen sezon Hacettepe forması giyen Emre Avcı’nın transferini bitirdik. Futbolcularımızın ikisi de orta saha oyuncuları. Hocamız Erkin Şimşir’in raporları sonucu kadromuza kattık. Ayrıca forvet için gelecek hafta içerisinde yıldız bir ismin transferini açıklayacağız. Birçok oyuncu bize teklif ediliyor, futbolcular bizleri arıyorlar ve Kırıkalespor forması giymek istediklerini söylüyorlar. Tabi biz ince eleyip sık dokuyoruz. Geçen sezon Serdar’ın verdiği etkiyi verecek, Serdar’la iyi bir ikili olacak futbolcu arıyoruz. Futbolcuların sadece saha performanslarını ve isimlerini araştırmıyoruz. Saha dışı durumlarını, psikolojik yapılarını araştırıyoruz. Şuan kampta her şey yolunda, muhteşem bir hava oluştu, işi iyi bilen herkes görevinin başında. Takım bir hava yakaladı bu hava sezon sonu şampiyonluğu getirecek, buna inandık ve bu doğrultuda çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x