Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sanal değil hakiki kahramanlarımız var bizim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sanal değil hakiki kahramanlarımız var bizim

TSK’nın Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonuna bir destek te Kırıkkale Mesleki ve teknik Anadolu Lisesinden geldi. Okul bahçesinde düzenlenen ‘Mehmetçiğe Destek’ programında konuşan okul müdürü Erol Tuğ “Süpermenlerimiz yok bizim, sanal değil hakiki kahramanlarımız var bizim” diye konuştu.

 

GÖREVE HAZIRIZ DİLEKÇESİ

Ay yıldızlı bayraklarla süslenen Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşen ‘Mehmetçiğe Destek’ programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. İmam hatip Ünal Uzun’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda şehitler ve operasyonda bulunan Mehmetçiğimizin muzafferi için dualar edildi. İlahilerin okunduğu program sonunda şehitlerimiz için lokum ikramında bulunuldu. Diğer taraftan öğrenciler ve öğretmenler TSK’nın Afrin Operasyonuna destek amacıyla MKE Fabrikalarına ücretsiz üretimde görev almak üzere ve Kırıkkale Askerlik Şubesine askerlik için göreve hazır olduklarını belirten dilekçeleri okul yönetimine teslim ettiler.

 

HAÇ İLE HİLAL’İN MÜCADELESİ

Törende konuşan Kırıkkale Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erol Tuğ “Süpermenlerimiz yok bizim, sanal değil hakiki kahramanlarımız var bizim. Yiğit askerlerimiz, yiğit polislerimiz var bizim ve geride kalanların iki kelime var dilinde ‘Vatan sağ olsun’. Yüz yıllar boyunca süre gelen Anadolu’nun işgal politikaları hiçbir zaman bitmedi, bitmeyecek. Beka mücadelemiz dün Çanakkale’de idi, bugün Afrin’de, yarın Mümbiç’te dir. Zalimin kafasını ezme şiarımız olacaktır. Haç ile Hilal’in mücadelesi dün olduğu gibi bugünde devam edecektir. Şairin de sözlerinde dile getirdiği gibi ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. Buradan yedi düele sesleniyoruz. Ey Siyonistler ve onların uşaklığını yapan zavallılar, Osmanlının tokadını tatmadıysanız bekleyin, sıra size de gelecek. Allah devletimizi, ordumuzu korusun ve yüceltsin. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin” dedi.

HABER: MEHMET ERKOÇ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x