Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

SANAYİ KAVŞAĞINDA YİNE KAZA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Samsun Bulvarı Sanayi Kavşağı mevkiinde gün geçmiyor ki kaza olmasın. Bulvar da hızlı bir şekilde seyir eden araçlar trafik levhalarını kontrol edemediklerinden ışıkla karşı karşıya gelince kazalar kaçınılmaz oluyor.
Samet Yönter idaresindeki 06 KMA 12 plakalı otomobil, Samsun Bulvarı eski Sanayi Kavşağı’nda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.
Kazada sürücü Yönter ile otomobilde bulunan Muhammet Fatih Aslıyüce yaralandı.
Ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
ÇÖZÜM BULUNSUN
Kaza mahallinde bulunan vatandaşlar, çevrede bulunan evlerde ikamet ettiklerini ve kavşakta sık sık kaza olduğunu belirterek, keskin bir virajdan sonra ışıklar gözüküyor. Viraja hızlı giren araçlar, ışığı gördüğü an frene basınca direksiyon hâkimiyetlerini kaybediyorlar. Belli ki levhalar işe yaramıyor, virajdan önce trafiği yavaşlatacak önlemler alınmalı. Tümsek yapılabilir veya sabit radar konulabilir. Bugün iki kişi yaralandı, daha önce ölümlü kazalar da meydana geldi, üzülüyoruz ifadelerini kullandılar.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x