Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Sandık engelliye gidiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilli Genel Seçimi’nde uygulanacak seyyar sandık uygulamasını anlatmak üzere ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde bilgiler veren İl Başkan Dağdelen, “Bu çalışmaya göre sandık engellilere gidecek” sözlerine yer verdi.

 

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

24 Haziran seçimlerinde sandığa gelemeyecek olan engellileri tek tek tesbit eden AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, bununla ilgili kayıt çalışmalarına başladı. İl Başkanı Nuh Dağdelen’in bizzat ilgilendiği çalışma kapsamında oy verecek olan engelliler için kayıt işlemleri yapılıyor. Başkan Dağdelen ve ekibi, engellilerin evlerine giderek kayıt işlemlerini yürütüyorlar. Evde yatağa bağlı olduğuna dair raporu bulunan engelliler için çalışma yürütüldüğü bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Onlar bizim başımızın tacı. 24 Haziran’da oy kullanacak engelli ve yatağa bağlı hemşehrilerimizin ayağına seyyar sandık gidecek. Onlar da diğer vatandaşlarımız gibi meteni bir biçimde oy kullanacak. Siyasi tercihlerini ortaya koyacak. Tüm teşkilatımızla birlikte titiz bir çalışma ile şehrimizdeki raporu bulunan engelli ve yatağa bağlı hemşehrilerimizi tesbit ederek gerekli bilgilendirmeleri yapmak üzere harekete geçtik” ifadesini kullandı.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlen AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu’nun da katıldığı programda renkli görüntüler yaşandı. “Düzenlenen programa katılan Başkan Dağdelen, engellilerle hem sohbet etti ve hem de resim çektirdi. Engellilerin durumu ve onlara yönelik çalışmalar konusunda da bilgiler veren Başkan Dağdelen, iktidar olarak engellilere yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarının altını çizdi. Programda konuşan Dağdelen, “Özel çocuklarımıza her zaman destek olacağımızı bir kez daha dile getirdik. Her çocuk özeldir” diye konuştu.

 

YUSUF MİÇO İLE RENKLİ GÖRÜNTÜ

 

Engellilerin oy kullanabilmeleri için yapılan ziyaretler sırasında AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kırıkkale’nin fenomeni Beşiktaş hayranı Yusuf Miço’yu da ziyaret etti. Miço’yu evinde ziyaret eden Başkan Dağdelen, onunla Beşiktaş ve takımların durumu hakkında sohbet etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında Miço ve Dağdelen, kartal işareti yaptılar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x