Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“Sandıklara sahip çıkın”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mahalle Başkanları ile bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Seçimlerde sandıklara sahip çıkacak genç, dinamik insanları belirleyin’ uyarısında bulundu.
“BİZİMLE ÇALIŞANA OY VERMELİYİZ”
7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde sandık başında görev alacak isimlerin belirlenmesinde önemli rol oynayan Mahalle Başkanları ile bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, önemli açıklamalarda bulundu. Akçay, ‘Aday belirleme sürecinde kimler aday olursa, kimler Kırıkkale’nin oyunu yükseltirse, kimler bizimle uyum içerisinde çalışır, faydalı olur, kimler bize yüksekten bakmaz deyip oyumuzu ona göre kullanmalıyız’ dedi.
SANDIK GÖREVLİLERİ GENÇ DİNAMİK OLMALI
Akçay, ‘7 Mart’ta Sandık Yönetim Kurulu Toplantısı yapacağız. Seçimde kullanılacak 33 sandık var. Her sandığa yönetimden oluşan 9’ar kişi bulunacak. Her sandıkta bu 9 kişilik ekip yönetim kurulu toplantısı yapacak. Bu  anlamda sandık yönetim kurullarını tamamlayın. Sandık Kurulu Yönetimi çok önemli. Sandıkların başında görev alacak sandık görevlileri işinin ehli, genç ve dinamik kişilerden oluşmasını sağlayın’ uyarısında bulundu.
MAHALLE MAHALLE GEZECEĞİZ
Teşkilat olarak Mahalle Başkanlarını önemsediklerini belirten Akçay, ‘7 Haziran seçiminden sonra her Mahalle Başkanı ile o mahalleye gidip oranın esnafıyla vatandaşıyla görüşeceğiz. Vatandaşlarımıza İl Başkanın kendilerine verdiği değeri göstermek ve Mahalle Başkanlarının da il başkanının mahallelerdeki gözü kulağı olduğunu göstereceğiz’ ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu