Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Sandıktan evet çıkacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

16 Nisan Referandum oylamasına 3 gün kala Kırıkkale’nin ilk özel radyosu Öz Fm, seçimin nabzını tutmaya devam ediyor. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de önemli konukları ağırlayan Öz Fm, AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk ile birlikte referandum çalışmalarının nabzını tuttu. Öztürk, program yapımcıları Hakan Şayık ve Veli Yılmaz’ın sunumuyla yaklaşık 1 saat süren yayında gelen sorular cevaplandırıldı.

 

EVET ÇIKARSA SEÇİM OLMAZ

Seçim çalışmaları kapsamında 99.3 yayın frekansı üzerinden Kırıkkale halkına seslenen Öztürk, seçim arifesine girmelerine karşın çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Yapılan araştırmalarda Evet’in yüksek oranda olduğunu belirten Öztürk, “16 Nisan sonrasında sandıktan evet yada hayır çıkması halinde seçim olacak mı?” sorusuna şu şekilde cevap verdi, “Evet çıkması halinde seçim olmaz. Hayır, çıkar ise, muhalefet seçim olması için baskılar kurar. Siz referandumda başarısız oldunuz diye. Evet, çıkacağı kesin. Evet, çıkacağı yapılan araştırmalarda yüksek oranda” dedi. Cumhurbaşkanının ölümüne kadar seçilir mi? Sorusuna da cevap veren Öztürk, “Şu anki görüntüye göre evet, fakat AK Parti döneminde 3 dönem bakanlık yapanlar, 4’üncü dönemde seçilmediler. Cumhurbaşkanımızın görüşü istikrarın ve büyümenin devam etmesidir” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x