Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Satılmış, Mamak ilçe başkanı oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Mamak Teşkilatı’nda, istifa eden ilçe başkanın yerine görevlendirilen yeni yönetim belli oldu. İlçe Başkanı Kırıkkaleli Sezer Gencer Satılmış Oldu.

KIRIKKALELİ BAŞKAN

Mamak İlçe Başkanlığı görevine getirilen Avukat Sezer Gencer Satılmış, göreve başladı ve yeni yönetim hakkında basın açıklaması yaptı. MHP Mamak İlçe Başkanı Satılmış yaptığı açıklamada:,”Zaman kaybetmeden Mamak’ta güçlü teşkilat yapısı oluşturacağız. Hedefimiz Mamak’ta herkesi kucaklayan, takdir edilen isimlerin oluştuğu yönetim oluşturmak. Önümüzde 2014 yerel seçimleri var. Mamak ilçe teşkilatı olarak partimizi ilçemizde daha ileriye götürecek bu işe gönül vermiş sevilen sayılan isimlerle yola çıktık.”

‘AMACIMIZ MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK’

Satılmış, ‘kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirtip, tecrübeli arkadaşlarımız ve genel merkezimiz ile birlikte tam bir uyum ve fedakârlık içerisinde her türlü zor şartlara rağmen mümkün olan en yüksek düzeyde iddiamızı gerçekleştirecek ekip ve adaylarımızla yola çıkmayı hedef almaktayız’ açıklamasında bulundu.

“SEÇİM SÜRECİNDE KIRICI OLMAYALIM”

Önümüzdeki 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde en büyük favori partinin kendilerinin olduğunu kaydeden Sezer Gencer Satılmış, “Seçimi kazanacağız. Hizmet için bu göreve talibiz. Başaracağımıza inanıyorum” dedi. Seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Satılmış, “Önümüzdeki yerel seçimlerde kırıcı olmadan, adayların şahsiyetleri hakkında kırıcı söz söyleyemeden veya demeç vermeden bir seçim süreci yürütülmesi en büyük temennimizdir. Mamak için hayırlı uğurlu olsun, iyi ve en güzel hizmeti yapacaklar görev başına gelsin” şeklinde konuştu. MHP Mamak İlçe Başkanı Sencer Gencer Satılmış, kendsine bu görevi verenleri mahçup etmeyeceklerini belirtti.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu