Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Satranç müsabakaları sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2016-2017 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Satranç il birinciliği müsabakaları sona erdi.

 

DAHA ETKİN KULLANMALILAR

Toplam 225 sporcunun katıldığı, Okul Sporları Satranç müsabakalarında renkli ve bir o kadar çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Ödül Töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü; Müsabakalarda çocuklarını desteklemek ve çocuklarını müsabaka süresince yalnız bırakmayan velilere teşekkür etti. Ünlü, “Velilere seslenerek çocuklarınızın serbest zamanlarını daha etkin kullanmaları için çocuklarımızı spora yönlendirelim” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Boş zamanlarını bilgisayar ve televizyon karşısında geçirmemeleri gerektiğini belirten Ünlü, tesisler hakkında bilgi vererek spor yapmanın hem zihinsel hem bedensel faydalarına değindi. Sporcuların diğer branşlara da yönelmesi gerektiğini diğer branşlardan da ücretsiz olarak faydalanabileceğini, belirten Ünlü, turnuvada dereceye giren sporcularımızı tebrik ederek, grup müsabakalarına katılacak olan sporcularımıza başarılar diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x