Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Savcı cezaları az buldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Savcı cezaları az buldu

Kırıkkale’de, terör örgütünün sözde “il imamı” olduğu gerekçesi ile 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası alan Mehmet Merd ve eşi Tuğba Merd’in ise 7 yıl 6 ay hapis cezasını az bulan duruşma savcısı, hapis cezasının arttırılması için Ankara Bölge Mahkemesine başvuruda bulundu.

 

CEZALARIN ARTTIRILMASINI İSTEYECEK

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında açılan davada yargılanan sözde “il imamı” Mehmet Merd’e 9 yıl 4 ay 15 gün, eşi Tuğba Merd ise 7 yıl 6 ay hapis cezası verilmişti. Edinilen bilgilere göre; cezaların verilmesinin ardından duruşma savcısı Ankara Bölge Mahkemesine başvuruda bulunarak, verilen cezaların arttırılmasını talep edecek.

 

BERAAT İSTEMİŞTİ

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında açılan davada yargılanan sözde “il imamı”na 9 yıl 4 ay 15 gün, eşine ise 7 yıl 6 ay hapis cezası, eşine ise 7 yıl 6 ay hapis cezası vermişti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x