Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

SAYDES’ten 520 konutluk dev proje

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık Yardımlaşma, Dayanışma ve Biriktirme Sandığı (SAYDES) Kırıkkale’de Yeşil Vadi mevkiinde 520 konutluk Vadi Premium Projesi’ni hayata geçiriyor.

 

VADİ PRENİUM HAYATA GEÇİYOR

Sağlık Yardımlaşma, Dayanışma ve Biriktirme Sandığı (SAYDES) Yeşil Vadi mevkiinde uygulayacağı 520 konutlu projesine başlıyor. Hafta sonunda satış ofisinin açılışını yaparak örnek daireleri sağlık çalışanlarının beğenisine sunan SAYDES, projeye ‘Vadi Premium’ olarak başlayacak. 2+1, 3+1 ve 4+1 konseptinde olacak olan lüks daireler uygun fiyatlarda satışa sunulacak.

 

SATIŞ OFİSİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Atatürk Bulvarı üzerinde açılışı yapılan satış ofisinin açılışına Kırıkkale sağlık camiası oldukça yoğun ilgi gösterdi. Satış ofisinin açılışında bir konuşma yapan Vadi Premium Proje Başkanı Turgay Alan, proje hakkında bilgilendirme yaptı.

 

BU FIRSATLARI KAÇIRMAYIN

Proje Başkanı Turgay Alan, “Vadi Premium Projemiz 32 bin 167 metrekare alan üzerinde toplam 520 daire ve yaşam ayrıcalıkları ile sizleri bekliyor. Vadinin en güzel yerinde prestij ve doğayı akdeniz ruhuyla taçlandırdık. İş yoğunluğu sebebiyle vakit ayıramadığınız, Sevdiklerinizi Ödüllendirin. 20 Bin TL değerinde tamamen zevkinize göre tasarlayabileceğiniz dairenize İç Mimar tahsis ediyoruz. Lansman fiyatları 1 Eylül 2016 tarihine kadar geçerli olup özel indirim imkanlarını kaçırmayın.”dedi.

 

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Açılışa SAYDES Genel Başkanı Hakan Seyran, Onursal Başkan Kürşad Emre Öğretmek, 1. Naip Aydın Eydoğan, 2. Naip Ömer Pala ( SAYDES Vadi Premium Proje Eş Başkanı), SAYDES 3. Naip Turgay Alan ( SAYDES Vadi Premium Proje Başkanı), SAYDES 4. Naip H. Rahmi Gündüz, Mali İşler Ve İcra Kurulu Başkanı N. Serdar Yünel, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Fiyat ve dairelerle ilgili bilgiler satış ofisine bizzat gidilerek, internet veya telefon yoluyla elde edilebilecek olup iletişim bilgileri şu şekilde; Kırıkkale Satış Ofisi: Güzeltepe Mah. Atatürk Bulvarı 547. Sok. No: 17/12 KIRIKKALE Tel: +90 (318) 212 72 00 / +90 (318) 212 72 01 – www.vadipremium.com

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu