Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Saygılı, emeklilerin sorunlarını dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saygılı, emeklilerin sorunlarını dinledi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, emeklilerle bir araya gelerek sohbet etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı emeklilerin istek ve taleplerini dinleyerek projeler hakkında bilgi verdi.

 

HAYATA GEÇİRİLDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hüseyin Kahya Parkı içerisinde bulunan emeklilerin uğrak yeri olan emekli evinde emeklilerle bir araya geldi. Başkan Mehmet Saygılı emeklilerin istek ve taleplerini dinledi. Her zaman emeklilerin yanında olduğunu belirten Başkan Mehmet Saygılı, ziyarette emeklilerle sohbet etti. Başkan Mehmet Saygılı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “İlimizde emekli sayısı oldukça yüksek. Belediye olarak emeklilere yönelik projelerimiz devam ediyor, projelerimizin bir kaçını hayata geçirdik”

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Yeni projeleri en kısa sürede hayata geçireceklerini belirten Başkan Saygılı, Yuva Mahallesine emeklilere yönelik olarak yapılacak olan TOKİ hakkında da emeklilere bilgi verirken, Emekliler ise Belediye Başkanı Saygılı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek her zaman yanlarında olduğu için Başkan Saygılı’ya teşekkür ettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x