Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Saygılı, engellilerin derdini dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’nin ilk engelli belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Erkoç ile birlikte Yenidoğan Mahallesi Turgut Reis Caddesi’nde faaliyet gösteren Engelliler ve Dostları Derneği’ni ziyaret etti.
SİZLERE YÖNELİK PROJELER
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, belediye olarak engelli bireylerin yaşam şartlarını yakından ilgilendiren çalışmaların olduğunu söyledi. Ziyarette, Dernek Başkanı Bülent Yıldız’dan derneğin çalışmalarını dinledi. Engellileri temsil eden meclis üyesi Mehmet Emin Erkoç ile sürekli istişare içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Saygılı, sıkıntılara da yapılacak çalışmalarla çözüm bulacaklarını söyledi. Engelli bireylere yönelik çalışmalar yaptıklarını bildiren Başkan Saygılı, “Bizimde planladığımız projeler içerisinde engelli bireylere yönelik çalışmalar var. AB projeleri, bakanlık destekli projeler olsun, meslek edindirmeyle alakalı projeler olsun var. Yakın zamanda sizleri ilgilendiren çok projelerimiz olacak.” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu