Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Saygılı il başkanları toplantısına katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı  Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Şanlıurfa’da düzenlenen 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.
HİLVAN’A ZİYARET
Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay da katıldı. Toplantıdan bir gün önce belediyeler arasına tecrübe paylaşımını sağlamak ve teşkilatlar arasında dinamizmi sağlamak amacıyla Kayseri, Erzincan ve Rize belediye başkanları ile birlikte Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi’ne geçen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, burada ziyaret ve istişare programına katıldı.
BAKANLARLA GÖRÜŞME
Davutoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantıda Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, toplantıya katılan bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanları ile çeşitli görüşmelerde bulundu. İl Başkanı Mürsel Akçay ve diğer parti temsilcilerinin de bulunduğu toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı parti adına kendisine tevdi edilen görevleri de yerine getirdi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu