Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞEHİDİMİZ ANILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından organize edilen programla Özel Harekât Polis Memuru Hakan Yorulmaz anıldı.
GENİŞ KATILIM
Düzenlenen anma programına Vali Yardımcısı Dr Ayhan Özkan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş,İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak,İl Emniyet Müdürü Hasan Onar,Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay,Cumhuriyet Halk  Partisi İl Yönetimi,Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun,Aile ve Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ve eşi ,İl Müftülüğü Hac İşleri Şube Müdürü İmam Hüseyin Yaşar katıldı.
 
DUALAR EDİLDİ
Şehit Hakan Yorulmaz’ın ailesi tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneğinde yemek ikramı yapıldı. Yemek programında İl Müftülüğü Hac İşleri Şube Müdürü İmam Hüseyin Yaşar tarafından Kuran-ı Kerim okundu Şehitlerimiz için dua edildi. Düzenlenen programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından yapılan konuşmada Şehit Özel Harekât Polis Memuru Hakan Yorulmaz hakkında bilgi verildi.
 
AİLENİN TEK ERKEK EVLADI
Öcal konu hakkında “Şehidimiz Özel Harekat Polis Memuru Hakan Yorulmaz, İsmail ve Hamide çiftinin 2 çocuğundan tek erkek evladıdır. Şehidimiz15Temmuz 1988 tarihinde İlimizde dünyaya gelmiştir. İlk Öğrenimine Gündoğdu İlköğretim Okulunda, Orta Okulu Atatürk Ortaokulunda, Lise Öğrenimini ise Kırıkkale Lisesinde tamamlamıştır. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Çankırı Karatekin Üniversitesi İşletme Fakültesini kazanmasına rağmen Tercihini Samsun Polis Yüksek Meslek Okulundan yana kullanarak Polis olmayı tercih etmiştir. 2007-2009 tarihleri arasında Samsun Polis Yüksek Okulunda gerekli eğitim ve öğrenimini tamamlamasına mütakiben Ankara Gölbaşında Özel Harekât Polisi olarak 3 ay eğitimini de tamamlayıp İlk görev yeri olan Siirt İl Özel Harekât dairesi emrinde 4 yıl görev yapmıştır”
 
MİNNETLE ANIYORUZ
“Siirt İlindeki görevini tamamlayan Şehidimiz 2014 yılında Ankara Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığındaki görevine başlamıştır. 15 Temmuz 2016 tarihinde Bölücü ve Darbeci Fetö terör örgütü mensuplarının Yüce Devletimizi ve Demokrasimizi ortadan kaldırmak amacı ile haince planladıkları saldırılar sonucu Ankara Gölbaşı Özel Harekat Dairesi Başkanlığına Saldırmaları sonucu 27. Yaş gününde Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Şehidimizin Kederli ailesi ve Derneğimiz adına Fetö, PKK ve tüm terör örgütlerini bir kez daha kınıyor, Bütün Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları Şaad olsun.
 
KABRİ ZİYARET EDİLDİ
“Şehitlerimizin hatıralarını canlı tutmak, Kederli ailelerimizin yanında olarak manevi destek sağlamak amacı ile Derneğimiz tarafından organize edilen Anma programlarımıza katılarak bizlerin her zaman destekçisi olduğunuzdan dolayı, Şehidimizin Kederli ailesi ve Derneğimiz adına teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.”dedi. Dernekteki program Şehidimizin Kırıkkale Şehitliğinde bulunan kabri başında Nur Camii din görevlisi Davut Değişici tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra diğer Şehit kabirleri de ziyaret edilerek program sona erdi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x