Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehir Parkı hizmete açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’ye yeni bir görünüş kazandırılması ve vatandaşların aileleri ile birlikte hoş bir zaman geçirmesi için yapılan Şehir Parkı hizmete açıldı.

 

İNCELEMELERDE BULUNULDU

MKE’den Belediyemize devrolan 50 dönümlük arazi üzerine yapılan ve Bölgenin en büyük parkı olan Büyük Şehir Parkı Kırıkkalelilerin hizmetine açıldı. Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile Kırıkkaleliler ile birlikte hizmete açılan şehir parkını gezdi. 50 dönümlük arazi üzerine yapılan Şehir parkı ilk gün vatandaşlar yoğun ilgi görürken, Belediye Başkanı, parkı gezerek incelemelerde bulundu.

 

HAYIRLI OLSUN

Büyük Şehir Parkının resmi açılışının önümüzdeki günlerde net bir tarih belirleneceği ifade edilirken, Parkı gezen vatandaşlar Büyük Şehir Parkının Kırıkkale’ye yakıştığını ifade ederek yetkililere teşekkür ettiler. Belediye Başkanı, Büyük Şehir Parkının Kırıkkale’ye hayırlı olmasını dileyerek, ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x