Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.
“Her zaman yanınızdayız”
İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Rifat Ünlü iftara eşleri ile birlikte katıldı. Dernek binasının bahçesinde düzenlenen programda, dernek faaliyetleri hakkında misafirlerini bilgilendiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal, “Her zaman olduğu gibi bugün düzenlemiş bulunduğumuz iftar yemeğimize katılarak Şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz.  Dernek Üyelerimiz adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri ile sohbet eden İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Rifat Ünlü, şehitlerin emaneti olan aileleri ve gazilerin yanında olmaya devam edeceklerini söylediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
demirbaş
demirbaş
30 Temmuz 2014 09:20

Şehitlerimiz ve gazilerimiz ve onların yakınları baş tacımdır. Ancak Bir masa örtüsü bulamadınizmı, masaya gazete kağıdı serdiniz. ciddiyetsiz ve göstermelik bir organizasyon. Konuya ve konuklara verilen önem bu olmamalı. Tüm şehit ailelerinin bayramlarıni kutlar ayaklarınin altına yüzümü hürmetle sürerim. Organizasyon ekibine teessüf ediyor ve kınıyorum.

Başa dön tuşu