Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit aileleri ve gazilere iftar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce şehit aileleri ve gazilere iftar verildi. Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katılan şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek, bir süre sohbet etti.

 

İBRETLE İZLİYORUZ

Vali Haktankaçmaz, yaptığı konuşmada, şehit yakınları ve gazilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, bu gün bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileriyle onların yanında olduklarını söyledi. Şehit aileleri ve gazilerle beraber olmanın, onlara sahip çıkmanın vatana, ülkeye ve bayrağa sahip çıkmak olduğunu kaydeden Haktankaçmaz, şöyle konuştu: “İdeolojik olarak asla bir araya gelemeyecek örgütler, şimdi ittifak halinde Türkiye’ye saldırıyorlar. Bu örgütlerin Türk düşmanlığında birleştiklerini ve bunları da ibretle izliyoruz”

 

“SİZİN ACINIZ BİZİM ACIMIZDIR”

“Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu günleri aşıp mutlu günler yakındır. Bu zor günlerde sizlerin hep yanında olacağız. Sizin acınız bizim acımızdır. Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızdır. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için millet olarak buna her zaman hazır olduğumuzu da belirtmek isterim. Ramazan ayının huzur ve güven içerisinde devam etmesini temenni ediyorum.”  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ise, şehit ve gazi ailelerin Ramazan ayını kutladı. İftar programına, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu