Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Şehit ailelerine umre ayrıcalığı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Simetri Turizm yetkilileri Vatan İçin Can Verenler Derneği’ni ziyaret ettiler. Ziyarette, şirketin şehit ailelerine yönelik umre programı hakkında bilgiler verdiler.

“KIT İMKANLAR İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ”
Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Mümtaz Torunlu ziyarette yapmış olduğu konuşmada “ bizler canlarından değerli evlatlarını kardeşlerini eşlerini bu vatana feda etmiş insanlarız. Manevi destek veren ve bizlere umre yolculuğumuzda maddi desteği ile yanımızda olduğunu gösteren Simetri turizme teşekkür ediyoruz. Şehit aileleri kıt imkanlar içinde yaşıyor. Bu tür umre ve gezi faaliyetlerimiz olduğunda tabi olarak bizlerde firmalarımızdan gerekli desteği görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Ziyarete katılan Simetri turizm yetkilileri ise “şehitlerimizin geride bırakmış oldukları insanlar bize emanetlerdir. Bir toplumun şehitleri herkesin saygı ile anacağı kişiler olmalı. Saygı ile anacağımız kişilerin geride bıraktıkları da bizim için değerleri ölçülmeyecek insanlardır. Bizler Kırıkkale’nin öz firması olarak Kırıkkale şehit ailelerinin manevi yolculuklarında ve yapacakları her türlü gezi ve organizasyonda onların yanında olabiliyorsak ne mutlu bizlere” dediler. Yapılan sözleşme ile şehit ailelerine umre yolculuklarında olabilecek tüm indirimleri yapma kararı alan firma yetkilileri bundan böyle şehit ailelerinin tüm sorunları ile yakından ilgilenme kararı aldılar.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu