Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞEHİT AİLESİNE KAYMAKAM DESTEĞİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Kaymakamı Emrah Uzun, Darbe gecesi yaşamını yitiren Demokrasi Şehidi Alparslan Yazıcı’nın babasını ziyaret etti
Karakeçili Kaymakamı Emrah Uzun, FETÖ’nün darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan özel harekat polisi Alparslan Yazıcı’nın babası Hasan Yazıcı’yı ziyaret etti.
Yazıcı’nın Zafer Mahallesi’ndeki evini ziyaret eden Kaymakam Uzun, burada yaptığı konuşmada, vatanın birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu hainlerin oyunlarını kahraman vatandaşların bozduğunu söyledi.
Tanka, topa, tüfeğe, helikoptere ve savaş uçaklarına karşın tek silahı inançları olan bu milletin evlatlarının şehit ve gazi olarak bu darbe girişimini önlediğini vurgulayan Uzun, “Şehit olan kardeşlerimiz için üzülüyoruz. Sonsuz olan ahiret hayatını düşündüğümüzde inancımız açısından seviniyoruz. Şehit ailesi olmak onur vesikasıdır. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.” diye konuştu.
Baba Yazıcı ise “Şükürler olsun ki oğlum vatanı ve milleti için şehit oldu. 3 evladım daha var, vatan için feda olsun.” dedi.
Ziyarette, Karakeçili Müftüsü Kemal Cengiz Kur’an-ı Kerim okuyarak, dua etti.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x