Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehit askerlerin anısını yaşatıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kayseri’de sahte Kırıkkale plakalı araç ile yapılan 17 Aralık’taki terör saldırısının yaşandığı otobüs durağında saygı nöbeti başlatan 63 yaşındaki emekli Kurtoğlu, her ayın 17’sinde nöbet tutarak şehit askerlerin anısını yaşatıyor.

 

15 TÜRK BAYRAĞI ASTI

  1. Komando Tugayı’ndan çarşı iznine çıkan askerlere yönelik hain saldırının yapıldığı otobüs durağında 40 gün nöbet tutan ve nöbetinin 39’uncu gününü de 15 askerini şehit veren 1. Komando Tugayı önünde geçiren Kurtoğlu, her ayın 17’sinde nöbet tutarak askerlerin anısını yaşatmaya devam ediyor. Hain saldırıyı unutturmamak için her ayın 17’sinde durağa gelip bir gün nöbet tutacağını belirten Kurtoğlu, sabahın erken saatlerinde durağa geldiğini ve şehit 15 asker için durağa 15 Türk bayrağı astığını söyledi.

 

MİLLET UNUTMASIN DİYE

Saldırının yaşandığı durağa, şehitlerin anısına isim verilmesini ve anıt yapılmasını istediğini dile getiren Kurtoğlu, şunları kaydetti: “Buraya ne zaman yazacaklar ‘Şehit komandolar durağı’ diye onu bekliyorum. Ömrüm yettiğince her ayın 17’sinde burada olacağım. Anıt yaparlarsa da nöbete devam edeceğim, gelip onu temizleyeceğim, bakımını yapacağım. Unutulmasın, millet unutmasın diye geleceğim, her ay nöbetimi tutacağım. Vatandaşlardan da bazıları gelip  ‘Gözümüz seni arıyor dayı neredesin?’ diye soruyorlar. Benim buradaki nöbetime alıştılar ve gözleri de beni arıyor. “

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x