Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit Erkut Babacan Kabri Başında Anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve üyeleri Şehitlerimizin hatıralarını canlı tutmaya devam ediyor.
Dernek tarafından Şehitlerimizi Kabirleri Başında anma programları çerçevesinde Şehit Piyade Er Erkut Babacan Ankara Cebeci Askeri Şehitliğinde ailesi ve Dernek üyeleri tarafından anıldı.
Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehidimiz Erkut Babacan hakkında verilen bilgiye göre,”Şehit Piyade Er Erkut Babacan Bitlis İli Tatvan İlçesindeki Karakol baskınında PKK bölücü terör örgütü ile girilen silahlı çatışma sonucu 18 Eylül 2007 tarihinde şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bekar olan şehidimiz, Ankara Kocatepe Camiinden kaldırılarak düzenlenen Askeri törenle Ankara Cebeci Askeri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanmıştır” denildi.
Dernek üyeleri ve Şehidimizin aile tarafından düzenlenen kabir ziyaretinde İlimiz Şehitlerinden Polis Özel Harekat Memuru Hakan Yorulmaz’ın babası İsmail Yorulmaz tarafından Kuran okundu ve dua edildi.
İlimiz nüfusuna kayıtlı olup ta Cebeci Askeri Mezarlığına defnedilen diğer şehitlerimizin ailelerini ve kabirleri de ziyaret eden Şehit Gazi aileleri duygularına hakim olamadılar.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x