Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit Hamza Çetin unutulmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından organize edilen programla Sulakyurt İlçesi Koru Köyünde Şehit Pilot Astsubay Kad. Çvş Hamza Çetin Şehit oluşunun 29’uncu senesinde unutulmadı.

 

ÖZLEM DİNMEDİ

29 Yıllık gözyaşının dinmediği anma programında pkk terörüne lanet edildi. Düzenlenen anma programına Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, İlçe Jandarma Komutanı Şafak Şahin ve askeri personel, Kırıkkale Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel, Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Dernek üyelerinden oluşan Şehit Gazi aileleri, Koru Köyü Muhtarı Mustafa Öztürk ve Koru köyü halkı katıldı.

 

EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASI

Programda Şehidin özgeçmişi Dernek Başkanı tarafından katılımcılara okundu. Başkan Öcal “Şehidimiz Hamza Çetin” İstanbul –  Samandıra 2. Helikopter Taburu 4.Filo Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken 08 Haziran 1988 tarihinde eli kanlı terör örgütünü bertaraf etmek amacı ile düzenlenen operasyonda Mardin İli Deyrülzafara mevkiinde terör örgütü üyeleri tarafından Helikopterin düşürülmesi sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Şehidimiz düzenlen törenle Koru Köyü mezarlığına defnedilmiştir” dedi.

 

KUR’AN-I KERİM OKUNDU

Koru Köyü Köy konağında Şehidin ailesi tarafından ikram edilen yemek sonrası Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ ve beraberindekiler Şehit Hamza Çetin’in kabri başında Din Görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualar sonrası kederli aileye sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundular.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x