Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Şehit Karagöz anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Şehit Erdal Karagöz, şehit oluşunun 14. Yılında anıldı.

YOĞUN KATILIM
Şehit Erdal Karagöz anısına düzenlenen program, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği binasında ailesi ve dernek tarafından organize edilen yemek  ikramı ile başladı. Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Rifat Ata, Garnizon Komutan Vekili Bkm. Albay Mehmet Sadık Akça, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Hacılar Kasabası Jandarma Karakol Komutanı Tolga Şahintürk, Dernek Başkanı Rıfat Öcal,  şehit aileleri ve gaziler katıldı.

DİYARBAKIR’DA ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ
Şehit Karagök hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Öcal, “Şehidimiz Diyarbakır İli Silvan İlçesi’nde görev yaparken 16 Ocak 2001 tarihinde terör örgütüne düzenlenen bir operasyon sırasında askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucunda şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Şehidimiz evli ve bir çocuk babasıydı” dedi.

MEKTUP DUYGULANDIRDI
Babası şehit olduğunda henüz 6 aylık bebek olan kızı Fatmanur tarafından babasına yazılan özlem dolu mektubu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü tarafından okunurken salondakiler gözyaşlarına boğuldu. Dernek binasında düzenlenen yemek programından sonra Şehit Erdal Karagöz’ün Hacılar Kasabası mezarlığında bulunan kabri başında Hacılar Kasabası Merkez Camii Din Görevlisi A.Kadir Eren tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edilerek rahmetle anıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu