Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYaşam

Şehit kızından duygulandıran mektup

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit kızından duygulandıran mektup
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şehit Erdal Karagöz’ün kızı Fatmanur Karagöz’ün babasına yazdığı mektupu paylaştı.

Şehit kızından duygulandıran mektup - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDERNEK PAYLAŞTI
Dernek tarafından yapılan açıklamada, “Diyarbakır İli Silvan İlçesi’nde görev yaparken 16.01.2001 tarihinde terör örgütüne düzenlenen bir operasyon sırasında askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucunda şehitlik mertebesine ulaşan Jandarma Uzman Çavuş Erdal Karagöz’ün Kızı Fatmanur Karagöz tarafından babasına yazdığı özlem dolu mektubu kamuoyu ile paylaşıyoruz.  Babası Şehit olduğunda henüz altı aylık bebek olan Fatmanur Karagöz’den,Şehit kızından duygulandıran mektup - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

“BABAMA”
“Merhaba baba. Bu sana ilk mektubum… Sana çok kez içimden o kadar şeyler söylemişimdir ki ama bir türlü yazamamışımdır. “Baba” yazmak isteyipte yazamamak, söylemek isteyipte söyleyememek ne kadar da zor. Baba bütün duygularımı özlemlerimi yazsam ne kalem mürekkebi dayanır ne de defter sayfası. Sana söylemek istediğim çok şey var be baba. Anlatmak istediğim, konuşmak istediğim, içimi açacak çok şey var baba.

Sokakta bir baba ile kızını görünce içime bir hançer gibi saplanan şeyi anlatmak isterdim baba. Mezarına gelince üzülme ordasın diye konuşmuyorum baba, burada üzülünce seni güldürürdüm, ama orda ne halde olduğunu nerden bilecem be baba. Seni çok özledim baba hem de çok. Bari rüyalarıma gel be baba. Odam resimlerinle dolu belki birisinin içinden çıkarsın da üstümü örtersin saçımı okşarsın diye baba.

Hani diyorlar ya ölüler sevdiklerine gözükmezlermiş, hiçte bile baba sen ölmedin ki, sen ölmedin ki. Çünkü baba bana hep “Şehitler Ölmez” dediler. Niye bana gözükmüyorsun? Yoksa bana kırgınmısın? Bilmeden seni üzüp kırdım mı yoksa? Yoksa baba senin beni izlediğin zamanda seni utandıracak bir şey mi yaptım? Eğer yaptıysam, başını öne eğdirdiysem özür dilerim. Baba kızını affet olur mu? Olur, da karşılaşırsak bağrına bas, saçımı okşa baba benim emi? Olur da değil elbet bir gün yanına geldiğimde sakın ola beni yanına almayı unutma. Yanındayken bile senden ayırma beni baba. Yanına almazsan işte o zaman tamamen yalnız kalırım be baba. Hem de tamamen. Eğer sende unutursan şu gözü yaşlı yavrunu o zaman beni kim hatırlasın be baba?

Hani insanın bir gözü görmeyince ya da bir yeri eksik olunca kendini tamamen eksik hisseder ya sanki yanında yokmuş gibi işte öyle bir şey be baba.

Etraftaki kişiler, arkadaşın, dostların, akrabaların, işte onlar bir yara bandıyla her yanımızı yapıştırmaya sarmaya çalışır, yapıştırdıklarını zannederler onlara gülümseyince. Ama bilmezler ki yaralarımızın halen kanamakta olduğunu. Biz hissettirmeyiz, biz dediysem baba benimle aynı acıyı çekenler.

Baba daha fazla ağlayıp ta ne seni üzecem ne de kendimi zor durumda bırakacağım. Babam elbet bir gün bende o sıcak kucağa sahip olacağım, ben de baba sevgisini, baba kucağını ve baba şefkatini elbet tadacağım. Ne zaman dersen bilmem ki baba. Kaderin ipleri benim elimde değil ki… Kendine iyi bak emi baba. Sakın üzülme, seni çok seven kızın.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu