Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞEHİT MUHAMMET FATİH SİVRİ DUALARLA ANILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri ve ailesi tarafından düzenlenen anma programı ile Şehit Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri Şehit oluşunun birinci yıl dönümünde dualarla anıldı.
DERNEK BİNASINDA YEMEK VERİLDİ
Şehidimizin ailesi tarafından dernek binasında yemek ikramı yapıldı. Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Garnizon Komutanı Vekili Albay Ali Güneş, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Musa Ulu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mikail Türker, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Şehitlik camii din görevlisi Yalçın Demirel, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.
 
ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANIYORUZ
Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Muhammet Fatih Sivri hakkında bilgiler verildi. Programda Vali Yardımcısı Ayhan Özkan “Aziz Şehitlerimizden Muhammet Fatih Sivri kardeşimizin Şehit oluşunun birinci yıl dönümünde düzenlenmiş olan program vesilesi ile Şehidimiz Muhammet Fatih Sivri ve Bütün Şehitlerimiz bir kez daha anıyoruz” dedi.
 
MEZARI BAŞINDA ANILDI
Dernekteki program Şehidimizin Yenimahalle Mezarlığında bulunan kabri başında Ailesi, Dernek Başkanı ve üyeleri tarafından ziyaret edildi. Ziyarette Şehitlik Camii Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kur´an-ı Kerim ve yapılan dua sonrası Şehidimize Rahmet ve ailesine başsağlığı dilendi. Şehit ve Gazi aileleri Kırıkkale Şehitliğini de ziyaret ederek bir kez daha bütün Şehitler için dua ettiler.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x