Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehit Mut için yedi yemeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit Mut için yedi yemeği

Suriye’de sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtı’nda görevli ATAK helikopterinin kırıma uğraması sonucu şehit olan Kırıkkaleli Üsteğmen Erdem Mut için yemek verildi.

GENİŞ KATILIM

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında devam eden operasyonlar sırasında ATAK helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut’un, Çalılıöz mahallesinde bulunan baba ocağında yedi yemeği verildi. Düzenlenen yemeğe, Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz’ın yanı sıra, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ahmet Güneş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu, İl Müftü Vekili Şinasi Öztürk, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şehidimizin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

DUALAR EDİLDİ

Vali Haktankaçmaz, Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Mut’un babası Ali Mut ile bir süre sohbet ederek, taziye dileklerinde bulundu. Vali Haktankaçmaz, “Bir kez daha Afrin’de görev yapan, memleket için bu ülkenin dört bir yanında görev yapan bütün kahramanlara kolaylıklar diliyorum. Rabb’im yar ve yardımcıları olsun. Bu vesileyle bütün şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehidimizin ailesine ve yakınlarına da sabır temennisinde bulunuyorum” dedi. Programda daha sonra, tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x