Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Şehit Pekdoğan’ın ismi dersliğe verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit Polis Emrah Pekdoğan’ın ismi, öğrencisi olduğu Nişantaşı Üniversitesi’nde bir dersliğe verildi. Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal “Saldırıda hayatını kaybeden cesur vatan evlatlarımızdan Emrah Pekdoğan üniversitemiz öğrencisi idi. Hatırasını daima yaşatmak adına dersliğimize Şehit Polis Emrah Pekdoğan’ın adını verdik” eddi.

 

“ÖĞRENCİMİZDİ”

Vezneciler’de çevik kuvvet aracının hedef alındığı terör saldırısında 6 polis şehit düşmüş, 5 sivil hayatını kaybetmiş, 36 kişi de yaralanmıştı. Şehit olan polis memurlarından Emrah Pekdoğan Nişantaşı Üniversitesi’nde Sivil Havacılık Bölümü birinci sınıf öğrencisiydi. Üniversite, Senato kararıyla bir dersliğe ‘Şehit Polis Emrah Pekdoğan’ adını verdi.  Konuya ilişkin açıklama yapan Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal, “İstanbul Vezneciler’de Ramazan sabahı gerçekleştirilen hain saldırıyı kınıyor, ölenlere rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Saldırıda hayatını kaybeden cesur vatan evlatlarımızdan Emrah Pekdoğan üniversitemiz öğrencisi idi. Hatırasını daima yaşatmak adına dersliğimize Şehit Polis Emrah Pekdoğan’ın adını verdik. Milletimizin bütünlüğüne kasteden hainler hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, bu cesur milleti ilelebet yıldıramayacaklardır. Teröre karşı kararlı duruşumuz, tek bir hain kalmayana kadar devam etmelidir. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu