Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit Polis Pekdoğan’ın Baba evine ateş düştü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

İstanbul Vezneciler’deki terör saldırısında şehit olan 22 yaşındaki polis memuru Emrah Pekdoğan’ın Kırıkkale’deki baba ocağına ateş düştü. Acı haberi alan Baba Mehmet Pekdoğan, oturduğu yerde başını öne eğerek, gözyaşlarına hakim olamadı.

 

2 YILLIK POLİSTİ

Karşıyaka Mahallesi’ndeki evlerinde oğullarının şehadet haberini alan baba Mehmet ve anne Narişen Pekdoğan’ı, yakınları ile komşuları teskin etmeye çalıştı. Haberin ardından evin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı. Baba Pekdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Allah terör belasını ıslah etsin. Vatan sağ olsun. Oğlumla en son bir hafta önce görüşmüştük. Buraya gelip gitmişti.” dedi. Şehit Pekdoğan’ın 2 yıllık polis memuru ve bekar olduğu öğrenildi.

 

7 POLİS 4 SİVİL ŞEHİT OLDU

Olay: Beyazıt Vezneciler’de patlama meydana geldi.  Alınan bilgiye göre, patlama dolayısıyla olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki  hastanelere kaldırıldı. İstanbul Valisi Hasip Şahin, saldırıda 7 polisin şehit olduğunu, 4 sivil yaşamını yitirdiğini, 3’ü ağır, 36 kişinin de yaralandığını açıkladı. Yaralıların 9’u Haseki, 6’sı Çapa, 2’si Samatya, 1’i de Bezmi Alem hastanelerine kaldırıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu