Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehit Şahin doğum gününde anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Diyarbakır İli Sur İlçe Merkezinde yürütülmekte olan Bayrak 12 Operasyonunda bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen Şehit olan Uğur Şahin, doğum gününde dualarla anıldı.

 

OPERASYONDA YARALANMIŞTI

16 Şubat 1979 tarihinde dünyaya gelen ve 16 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır İlinde Şehitlik Mertebesine ulaşan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin Doğum günü vesilesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri ve Şehidimizin ailesi tarafından kabri başında anıldı.

 

BAYRAK 12 OPERASYONU

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından verilen bilgilere göre “Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin, 16 Şubat 1979 tarihinde dünyaya gelmiş,16 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır İli Sur İlçe Merkezinde yürütülmekte olan Bayrak 12 Operasyonunda 15 Ocak 2016 günü saat 16.50 sıralarında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucunda yaralanarak, Diyarbakır Asker Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Gülhane Askeri Tıp Fakültesine sevki esnasında kurtarılamayarak 16 Ocak 2016 günü saat 00.47 de Şehitlik mertebesine ulaşmıştır.

 

KABRİ BAŞINDA ANILDI

Evli ve Üç Çocuk babası olan Şehidimiz Tatık Köyü Camisinde Kılınan cenaze namazının ardından Köy Mezarlığına defnedilmiştir” dedi. Kırşehir İli Kaman İlçesi Tatık Köy mezarlığındaki kabri başına Şehidimizin ailesinin yanı sıra Şehit Polis Memuru Yılmaz Dikmen’in ailesi, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Karagöz’ün ailesi ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Suat Yalçın’ın ailesi katılarak Şehidimiz Uğur Şahin’i doğum gününde kabri başında dualarla andılar.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x