Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehit yakınlarına Kur’an öğretiyorlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatani görevlerini yapmakta iken yasa dışı terör örgütlerince şehit olan Keskin ‘in kahraman evlatlarının geride bıraktığı ailelerine Keskin Kaymakamı Muammer Köken’in talimatıyla İlçe S.Y.D Vakfı ve İlçe Müftülüğünün ortaklaşa yaptığı proje ile Kur’an—Kerim ve dini bilgiler öğretilmeye başlandı.

 

MORALLER YÜKSEK TUTULMALI

İlçe Müftülüğünün görevlendirdiği 2 personelle ilçe merkez ve köylerde ikamet eden 31 şehit yakını vatandaşımızın evlerine gidilerek bire bir eğitim veriliyor.  Kur’an-ı Kerim öğrenmek isteyip de ilerlemiş yaşları ve başka sebepler nedeniyle öğrenme imkânı bulamayan şehit ailelerine vefa borcunu ödemek isteyen Kaymakam Köken, yapılan bu projeyle şehit ailelerinin dini eğitimin yanı sıra onların yanında olarak manevi destek vermeyi, morallerini yüksek tutulmasının hedeflendiğini söyledi.

 

PROJELER HAYATA GEÇİYOR

İlçede dezavantajlı grupta yer alan vatandaşlarımızın özel durumlarına göre hizmet verildiğini söyleyen Kaymakam Köken, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, projelerin devam edeceğini ve bu konuda önemli çalışmaların yapıldığını ifade etti.  Şehit ailelerinin hiçbir zaman unutulmayacağını, vatan için canlarını veren şehitlerin kutsal emaneti olan şehit ailelerinin her zaman destekleneceğini belirten Köken, şehit aileleri ve şehit çocuklarıyla ilgili projelerin olduğunu ve ilerleyen zamanlarda bu projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. Kaymakam Köken, “halka hizmet Hakk’a hizmettir” dedi. Projede emeği geçen İlçe S.Y.D Vakfı Müdürü Şenel Gökay ve İlçe Müfütüsü Fazlı Mutlu’ya teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x