Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit Yalçın kabri başında anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit Uzman Jandarma Çavuş Serbülent Yalçın, Şehit oluşunun 9’uncu Yılında Balışeyh İlçesine bağlı Koçubaba köyün Şehitliğindeki kabri başında dualarla anıldı.

 

YAYLIM ATEŞİNE TUTULMUŞTU

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Serbülent Yalçın Hakkında şu bilgilere verildi “Şehidimiz Uzman Jandarma Çavuş Serbülent Yalçın,18.07.1978 tarihinde Kırıkkale’de dünyaya gelmiş,2000 Yılında Uzman Jandarma Okulunda mezun olmuş ve ilk görev yeri olan İzmir’de Uzman Jandarma olarak görevine başlamıştır. İzmir İl Jandarma Komutanlığında 2004 yılına kadar görev yapan Şehidimiz Serbülent Yalçın 2004 yılında Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevlendirilmiştir. Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken 07 Haziran 2007 tarihinde Siirt – Şirvan karayolunda PKK terör örgütü tarafında daha önceden döşedikleri mayını uzaktan kumanda ile patlatmaları ve kullandıkları BTR araçlarının teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla yayılım ateşi açılması sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli olan Şehidimiz düzenlen törenle Koçubaba köyüne defnedilmiştir” dedi. Düzenlenen anma programına Balışeyh İlçe Jandarma Komutanı ve askeri personeli, Koçubaba köyü din görevlisi, Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Şehidimizin ailesi, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu