Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

ŞEHİTLER İÇİN HELVA DAĞITILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt İlçesi 15 Temmuz Darbe girişiminden bu yana uyumuyor. Kaymakamlığın Demokrasi yürüyüşünün ardından Sulakyurt Belediyesi de Şehitlere Mevlit ve Demokrasiye sahip çıkma programı yaptı.
Programa neredeyse tüm Sulakyurtlular katılırken çevre köylerden de katılım sağlandı. Pazartesi günü akşam yapılan organizasyona Belediye Başkanı İsmail Bildik, Sulakyurt Savcısı, Sulakyurt Hakimi ve köy muhtarları katıldı. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği organizasyonda Başkan Bildik, “Gün demokrasiye sahip çıkma günüdür. Her görüşten hemşerilerimizi davet ettik. sağ olsunlar kırmadılar, fikri ne olursa olsun Sulakyurtlular bu darbenin karşısında yer almıştır. Sen ben yok biz varız, Türk Milleti var her kim ki bu Milleti karşısına alırsa başına bela alır.” İfadelerini kullandı.
Ayrıca Sulakyurt Belediye Başkan’ı İsmail Bildik’in eşinin organize ettiği ve Sulakyurtlu kadınlarında katıldığı bir program düzenlendi. Programda Sulakyurtlu kadınlar Şehitler için helva yaparken Belediye personeli tarafından helva vatandaşlara dağıtıldı. Başkan Bildik, “Şehitlerimiz için un helvası yapan Ablalara eşime ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x