Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞEHİTLER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz Darbe girişiminde yaşamını yitiren Demokrasi Şehitleri için yardım kampanyası başlattı. Kampanya Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Valilikler tarafından duyuruldu.
Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre “Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Başbakanlık ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın koordinasyonunda “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası” başlatılmıştır.
Söz konusu hain silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak için hükûmetimiz şehit ve gazilerimize tanınan bütün hakları tanımış ve tüm imkânları da seferber etmiştir.
Aziz Türk milletinin de yaşanan bu acı karşısında yoğun yardım talebinin bulunduğu; milletimizin bu yoğun taleplerini karşılamak amacıyla Başbakanlıkça belirlenecek esaslar çerçevesinde harcanmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlendirilerek bir yardım kampanyası başlatılmış ve banka hesapları açılmıştır. Vatandaşlarımız, kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum örgütleri yardımlarını belirtilen hesaplara yapabileceklerdir.”  İfadeleri kullanıldı.
Yardım Kampanyası için Kırıkkale Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Gazetelere bildiri yayınlandı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x