Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehitlerin emanetisiniz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, ilçelerinde bulunan şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verdi.  Yılmaz, vatan için canlarını veren şehitlerin ebediyete kadar unutulmayacağını belirterek, şehit ailelerin şehitlerin en büyük emaneti olduğunu söyledi.

 

ONUR VE GURUR DUYUYORUZ

Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, ilçelerinde bulunan şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verdi.  Şehit ve gazi ailelerini kapıda karşılayan Yılmaz, misafirlerle tek tek ilgilenerek şehit ailelerinin istek ve taleplerini dinledi. Şehit ailelerinin ve gazilerin asla unutulmayacağını belirten Kaymakam Yılmaz, bu iftar programında bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade etti.

 

ONLARA MİNNET BORÇLUYUZ

Kaymakam Yılmaz, şehitlerin ve gazilerin önemini vurguladığı konuşmasında; vatan için, bayrak için, ezan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz ile devlet olarak yanlarında yer almak istedikleri için bu iftar programın düzenlendiğini kaydetti.

 

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Yılmaz, hem terör olaylarında, Fırat Kalkanı Harekâtı’nda, 15 Temmuz’da Türkiye’nin birçok şehit verdiğini belirterek şehit aileleri ile bir araya gelinen bugünde şehitlerimize rahmet diledi. Yılmaz açıklamasının devamında, “Birçok sofrada tabaklar eksik kaldı. Bu ülke üzerinde hesapları olanlar şunu bilsinler ki bayrağımız inmeyecek, ezanlarımız dinmeyecektir. Kanımızın son damlasına kadar mücadeleye devam edeceğiz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız.  Tek millet, tek devlet, tek vatan ve tek bayrak ülküsünden asla vazgeçmeyerek ülkemizin birliğini, bütünlüğünü koruyacağız. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olacağız. Şehitlerin emanetlerine her zaman sahip çıkacağız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x