Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ YAŞATILIYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Meclisi, 15 Temmuz darbe girişiminde ve terörle mücadelede yürütülen operasyonlarda şehit olanların adlarını ailelerinin oturduğu sokaklara verdi.
Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen Eylül ayı 1. oturumunda konuşan Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminde demokrasiye yapılan hain saldırıyı kınadığını belirterek, şehitlere Allah’tan rahmet diledi.
Bir önceki aya ait tutanak karar özetinin okunarak oylanan toplantıda, şehit isimlerinin yakınlarının ikamet ettiği cadde ve sokaklara verilmesi görüşüldü.
Bu kapsamda, terörle mücadelede yürütülen operasyonlarda şehit olan Yılmaz Dikmen, Osman Kablan, Emrah Pekdoğan, Şükrü Ceylan, Yusuf Alsancak, Mustafa Nohut, Atilla Demirbaş, Muhammed Fatih Sivri ve Ferhat Bozkurt ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Hakan Yorulmaz’ın isimleri oy birliğiyle ailelerinin ikamet ettiği sokaklara verildi.
Öte yandan, Cumhuriyet Meydanı’nın adının Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı olarak değiştirilmesi önergesi de oy birliğiyle kabul edildi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x