Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehitliğe bayram ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat Ramazan Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Şehitliği’ni ziyaret etti.
Protokol şehitlikte
Ziyarette Vali Ali Kolat, Garnizon Komutan Vekili Bakım Albay Mustafa Sakarya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sabri Küyük, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, il protokolü, davetliler ve şehit aileleri katıldı. İlk olarak davetlilere,  Kur’an-ı Kerim tilaveti sunuldu. İl Müftüsü Bekir Gerek, şehitlerimiz için dua etti. Daha sonra Sayın Valimiz Ali Kolat, Şehit Kabristanlığını tek tek ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla sohbet etti.
 
Şehitlerimiz son derece önemli
Vali Ali Kolat Şehit Kabristanlığı ziyaretinden sonra yaptığı kısa konuşmada; “Şehitlerimizle bayramlaşma vesilesiyle, ilimizin protokolünün katılımı ile buraya geldik. Şehitlerimiz bizim için son derece önemli. Bizler bugün bu bayramları huzur ve güven içerisinde geçiriyorsak bu şehitlerimizin yaptıkları fedakârlıklarından dolayıdır. Allah mekânlarını cennet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin. İnşallah bundan sonra daha huzurlu, daha güvenli bir ortam içerisinde nice bayramlara erişmemiz ümidiyle bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını kutluyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu