Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞEHİTLİK HİÇ BOŞ KALMADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurban Bayramı arifesinde, şehit aileleri Kırıkkale Şehitliği’ndeki yakınlarının mezarlarını ziyaret etti.
Mezarların başında Kur’an-ı Kerim okuyan ve dua eden şehit yakınları, gözyaşlarını tutamadı.
İstanbul Vezneciler’deki terör saldırısında 22 yaşında şehit olan polis memuru Emrah Pekdoğan’ın anneannesi Üstün Üzel, torununun ramazan ayının ikinci gününde şehit düştüğünü belirterek, “Allah, cümlenin evlatlarına yardım etsin, akan kanları durdursun.” dedi.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan Özel Harekat Polisi Hakan Yorulmaz’ın babası İsmail Yorulmaz da nasıl bir ruh hali içerisinde olduğunu bir Allah’ın bir de kendisinin bildiğini dile getirdi.
Oğlunun FETÖ’nün darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olduğunu hatırlatan baba Yorulmaz, “Türk askeri kılığına girmiş hainler, vatan, millet ve din düşmanları, oğlumu kara toprakla buluşturdular. Oğlumun mekanı cennet, Allah bizlere sabır ihsan etsin. Bir gün hepimiz öbür dünyada şehit oğlumla buluşacağız. Oğlumu haince ve sinsice öldürenlere hakkımı helal etmiyorum. 77 milyon da hakkını helal etmiyor. İnşallah, Allah onları bu dünyada kahrı gazap edecek. Buna da inancım tam.” diye konuştu.
DÜĞÜNÜNÜ ÖBÜR DÜNYADA YAPACAĞIZ
Yorulmaz, oğlunun genç yaşta şehit olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
“15 Temmuz 1988 yılında bir cuma günü doğdu. 15 Temmuz 2016 Cuma günü Türkiye’yi yok etme planının içerisinde benim çocuğum ihanete uğradı ve suçsuz yere şehit oldu. Duygularım çok, söyleyeceklerim var ama şehidimi de rahatsız etmek istemiyorum. Bir oğlum, bir de kızım vardı. Kızımın düğününe bir hafta kala oğlumu şehit ettiler. Kızımın düğünü de yarım başlı kaldı. Bu çocuk da kara toprağa girdi, bu da evlenecekti. Bunların çocuklarını, torunlarımı sevecektim. Öbür dünyada buluşacağız oğlumla ve düğününü öbür dünyada yapacağız inşallah.”
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x