Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şeker tadında kontrol

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi maksadıyla Ramazan Bayramı süresince ilave tedbirler alındı. Yol kontrolünde Jandarma ekipleri, yolculuk eden vatandaşlara bayram şekeri ikramında bulundu.

 

DRONLARLA YOLLAR KONTROL EDİLDİ

Jandarma Komutanlığı, yol denetim faaliyetleri ile trafik kontrolleri arttırdı. Özellikle trafik kazalarının azaltılması maksadıyla ana yollar üzerinde görevlendirilen trafik ve asayiş ekipleri takviye edildi. Halkın huzurlu ve güvenli seyahat edebilmesi maksadıyla dinlenme tesisleri ile mola noktalarında ek tedbirler alınırken, trafiğin kontrol edilmesi maksadıyla dronlar kontrol yapıldı.

 

SÜRÜCÜLER UYARILDI

Seyahat eden vatandaşların bayramımda kutlamayı ihmal etmeyen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kontrol için durdurdukları araçlardaki vatandaşların bayramını kutlayarak şeker ve çikolata ikram etti. Alınan tedbirlerin bayram boyunca da devam edeceği belirtilerek kontrollerde vatandaşlar emniyet kemeri kullanımı, aşırı hız yapmamaları ve uykusuz araç kullanmamaları konusunda uyarıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x