Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKültür SanatManşet

Sema töreni düzenlenecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi, geleneksel hale getirdiği Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin Vuslat Yıldönümü anısına bu sene de çeşitli programlar düzenliyor.

140. VUSLAT YILDÖNÜMÜ

Hz. Mevlana’nın 140. Vuslat Yıldönümünü anısına düzenlenen program çerçevesinde Mavi Salon’da Tasavvuf Müziği Konseri ve Kırıkkale İl Kültür Merkezi’nde Tasavvuf Müziği Örnekleri ve Sema Töreni yer alıyor. Kırıkkale Üniversitesi ve Kırıkkale İl Kültür Merkezi’nde Hz. Mevlana’nın 140. Vuslat Yıldönümü anısına Kırıkkale Üniversitesi bünyesinde Mavi Salonda 19 Aralık Perşembe günü saat 14:00 de Dr. Timuçin Çevikoğlu’nun Sanat Yönetmenliğini yaptığı “Tasavvuf Müziği Konseri” verilecek. Aynı gün akşam saat 19:00 da  Kırıkkale İl Kültür Merkezi’nde ise Üniversite ile Kırıkkale Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği  “Geleneksel Tasavvuf Müziği Örnekleri ve Sema Töreni” düzenlenecek. Yine  yönetmenliğini Dr. Timuçin Çevikoğlu’nun yaptığı programda Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu Mesnevi hususunda sohbet edecek.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu