Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Sendika üyelerine kurs

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Oktay Sümer ve Yönetim Kurulu üyeleri Görevde Yükselme Şube Müdürlüğü Sınavına Merkez Endüstri Meslek Lisesi Okulunun Konferans salonunda  başladı.

HEDİYE VERİLECEK

Meridyen Akademi ile anlaşmalı Canlı Uzaktan Eğitim Pazar günleri 5 Hafta ( 30 Saat ) 2 oturum şeklinde Sabah  9:00 – 12:00 Öğle 13:00 – 16:00 ‘a kadar olan kurslarını 17 Kasım 2013 Pazar günü Üyelerin yoğun bir katılımı ile başladı. Konuşma yapan Sümer, sınavda 70 almanın yeterli olmadığını ilk 5000 kişinin içerisine girmenin gerektiğini söyledi.Kırıkkale de üyelerden ilk 5000 kişi içerisine giren ilk 10 kişiye hediye vereceğini ifade etti

‘BAŞARI BEKLİYORUZ’

Sümer,  “Başarının ilk şartı inanmak ve disiplinli bir şekilde çalışmaktır. Kursumuzu takip eden ve Genel Merkezimizin bastırdığı görevde Yükselme Şube Müdürlüğü sınavı hazırlık kitaplarına çalışan arkadaşlarımız İnşallah başarılı olacaktır. Kursumuz hayırlara vesile olsun. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu