Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Serbest kaldılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale merkezli 3 ilde “Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması” (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan 8 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince dün başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 zanlı, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden emniyet müdürlüğüne götürüldü. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ve örgütün eski Kırıkkale “il abisi” olduğu ileri sürülen M.M. ile bir zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor. Dün, Kırıkkale, Ankara ve Konya’da bazı adreslere yönelik operasyonda, Kırıkkale Valiliği ile İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde çalışan kamu görevlileri M.K, A.Ö. ve B.Ö. ile M.Ş, M.Y. ve E.G. Kırıkkale’de, M.V. Ankara’da, H.G. ise Konya’da “örgüte üye olma, haksız kazanç ve himmet adı altında para aktarma ve resmi belgede sahtecilik” suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x