Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sevgi çocukları Çanakkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü gereği, Kırıkkale’de korunma ve bakım altında bulunan çocukları 2017 yılı Çanakkale kamplarına katılım sağladı.

 

ÖNEMLİ MOTİVASYON SAĞLIYOR

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, bünyesinde bulunan ‘Sevgi Çocukları’na yönelik çalışmalarını hızlı şekilde sürdürmeye devam ediyor. Müdür Hatice Uğurlu’nun koordinatörlüğünde yürütülen etkinlikler, çocukların aile sevgisinden uzak kalmaması amacıyla önemli motivasyon sağlıyor.

 

TARİHE TANIKLIK ETTİLER

Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde korunma ve bakım altında bulunan 12-15 yaş arası 20 çocuk, Çanakkale’de bulunan şehitlikleri ziyaret ederek tarihe doğrudan tanıklık ettiler. Rehber eşliğinde gerçekleşen gezide, çocuklar Çanakkale Savaşı’nın en şiddetli çarpışmalarının yaşandığı yerleri ve şehitlikleri ziyaret etti. Geziden büyük keyif alan çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x