Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Her şey daha yeşil bir Kırıkkale için

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda belediye serasında çiçek üretimi devam ediyor. Belediye serasında üretilen 820 bin çiçek cadde ve sokakları süslemeye başladı.

 

820 BİN ADET ÇİÇEK ÜRETİLDİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye serasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Saygılı her yıl üretimin artarak devam ettiğini belirterek şehrimizin cadde ve sokaklarının çiçeklerin süslediğini söyledi.  Belediye Başkanı Saygılı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Kış aylarında dâhil olmak üzere belediyemiz serasında kadife, sardunya, sarkıcı, yıldız çiçeği, papatya, petunya ve begonya olmak üzere 820 bin adet Üretim yapıldı. Şehrin daha yeşil gözükmesi ve daha huzur verici olması için çalışmaların yapıyoruz. Amacımız, şehrimizin tüm sokak ve caddelerini çiçek bahçesine dönüştürmek. Bu yıl dikeceğimiz çiçek ve hizmete girecek olan parklarla birlikte belediye olarak şehrimizi çiçek bahçesine dönüştüreceğiz. Her yıl seralarımızda miktarını artırarak üretimimiz devam ediyor. Çiçeklerle şehrimizi güzelleştirmeyi amaç edindik” dedi.

 

ÇİÇEKTEN KULELER

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yaptığı açıklamada Yeşil alanları artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.  Belediye Başkanı Saygılı, “Üretim ve sergileme açısından birkaç tane farklı tekniğe yer veriyoruz. Bunlardan birisinin metal çiçek bu kulelerin çiçeklerin gelişmesiyle birlikte çiçekten bir kule görünümünde oluşturuyoruz” ifadelerini kulandı.  Başkan Saygılı serada çalışan belediye personeli ile bir süre sohbet ettikten sonra çiçeklerin dikileceği alanlar ile ilgili talimat verdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x