Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Seyir Halindeyken Yandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de seyir halinde olan LPG’li bir otomobilin motor bölümü aniden alev aldı. Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye müdahalede bulundu, ancak otomobil kullanılmaz hale geldi.
Olay Kırıkkale-Samsun karayolunun 25’inci kilometresinde dün akşam meydana geldi.Mustafa Eroğlu 06 MGG 64 plakalı otomobiliyle Ankara yönüne giderken, aracın motor bölümü yanmaya başladı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın nedeniyle, sürücü araçtan çıkıp uzaklaşırken, yangın Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verildi. LPG gazı bulunan otomobilin arka kısmında meydana gelen patlama ile birlikte araçtaki yangın kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarına rağmen otomobil kısa sürede hurda yığınına dönüştü.
Emniyet ve trafik görevlileri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, tıkanan karayolundaSamsun ve Sivas’tan Ankara yönüne giden araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. 45 dakika trafiğe kapanan karayolu, söndürme çalışmalarından sonra açıldı

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu